Vaak gestelde vragen

Hieronder vind je een aantal vaak gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar contact@solderupp.com.

1. Ik ben werkzaam bij een educatieve instelling, maar ik heb geen voorkennis over elektronica. Kan ik de educatieve soldeerkits wel gebruiken?

Jazeker, de educatieve module en educatieve soldeerkits zijn zo gemaakt dat deze zonder voorkennis van elektronica kunnen worden ingezet in het onderwijs. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

2. Ik heb geen voorkennis over elektronica. Kan ik de educatieve soldeerkits van Solderupp in elkaar zetten?

Jazeker, voor het in elkaar zetten van onze kits is er geen voorkennis over elektronica nodig!

3. Ik zou graag meer informatie willen over de educatieve soldeerkits van Solderupp. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Fijn om dat te horen! Je kunt een e-mail sturen naar contact@solderupp.com en wij helpen je graag verder.

4. Ik wil graag educatieve soldeerkits bestellen. Ik kan dit echter niet doen via de website. Hoe kan ik de educatieve Soldeerkits van Solderupp bestellen?

Het klopt inderdaad dat Solderupp geen webshop heeft. We werken er hard aan om dit in de toekomst te verbeteren. Voor bestellingen kun je bij ons terecht via contact@solderupp.com.

5. Ik zou graag 1 educatieve soldeerkit willen kopen als particulier. Kan dit?

Sorry, op dit moment is het nog niet mogelijk om als particulier producten van Solderupp te bestellen. Op dit moment leveren wij alleen aan scholen. We werken er echter hard aan om dit in de toekomst mogelijk te maken.

6. Hoe moet ik een product retourneren?

Kijk voor het retourneren van producten bij de retourprocedure op de pagina ruilen en retourneren.