Over ons

Standaard soldeerkits zijn kits die bestaan uit een set losse onderdelen, welke een gebruiker vervolgens in elkaar soldeert. Echter leren kinderen relatief weinig over de elektronica die in dit soort kits zit. Dit komt omdat dit niet goed is meegenomen in de gebruiksaanwijzing én het ontwerp van het product. Om deze reden kwamen wij op het idee van de educatieve soldeerkit, waarbij de nadruk niet meer ligt op het solderen, maar eerder op het leren over elektronica!

Om dit probleem op te lossen, werd Solderupp opgericht in 2022. Solderupp is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en fabriceren van educatieve soldeerkits.

Onze missie

Het is onze missie om het tekort aan vakmensen in de technische sector op te lossen, door jongeren te enthousiasmeren over elektronica. Wij doen dit door middel van lesmateriaal van Solderupp. 

De belangrijkste waarden van Solderupp op een rijtje
  1. Veelzijdig: Het is onze uitdaging om educatieve soldeerkits te ontwikkelen voor basisscholen en middelbare scholen, welke zonder voorkennis van elektronica goed te volgen zijn. Op deze manier zijn de kits op verschillende plekken inzetbaar voor het techniekonderwijs.

  2. Innovatief: Wij vinden dat producten met de tijd mee moeten gaan, en daarom staat innovatie centraal. We gebruiken moderne technieken om het educatieve materiaal in de kits van zoveel mogelijk innovatie te voorzien.

  3. Kwalitatief: Solderupp streeft ernaar om kwalitatieve producten te ontwerpen. Door middel van het gebruik van kwalitatieve onderdelen gaan de Solderupp-producten lang mee en zijn deze voor de gebruiker gemakkelijk in elkaar te zetten.

  4. Duurzaam: Solderupp streeft naar duurzame producten. Voor meer informatie over hoe wij onze producten duurzaam maken, kun je terecht op de pagina duurzaamheid.

  5. Goede service: Goede service staat bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.