Ruilen en retourneren

1. Voorwaarden retourneren
  • Indien je niet tevreden bent met een van de producten van Solderupp, kun je deze ruilen of retourneren, mits het product niet is geopend en deze in de originele verpakking zit. Schrijf geen teksten of plak geen stickers op de originele verpakking en/of het product.
  • Je kunt de retouraanvraag binnen 14 dagen na ontvangst van het product doen.
  • Indien het product fabricagefouten bevat, is het ruilen of retourneren gratis. Je krijgt dan het betaalde bedrag voor het product samen met de verzendkosten terug.
  • Indien het product om een andere reden moet worden geretourneerd, zijn de verzendkosten voor de koper.
  • Je draagt het risico voor de retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te retourneren, zodat je een eventuele verrassing bij de vervoerder kunt claimen.
2. Retourprocedure

Doe dit als volgt:

1. Stuur voor de retouraanvraag een e-mail naar contact@solderupp.com. Beschrijf in de retouraanvraag het factuurnummer, het artikel dat je wilt retourneren, en de reden van het retourneren.

2. Als het om een fabricagefout gaat, ontvang je van ons het retourverzendlabel. Zo niet, kies je zelf een vervoerder (bijvoorbeeld DHL of PostNL) en maak je een retourlabel aan. Je kunt het pakket retourneren naar:

Solderupp
Lipperkerkstraat 119
7511CW Enschede

3. Neem een kartonnen doos en verpak het product goed zodat er geen ruimte in de doos overblijft. Sluit de doos en plak het retourverzendlabel erop. Zorg ervoor dat alleen het retouradres op de verzenddoos staat. Breng het product vervolgens naar een DHL-punt voor verzending. Zodra wij je retouraanvraag verwerkt hebben, wordt het bedrag teruggestort op je rekening.